mandag 2. februar 2015

4. runde Klubbmesterskap

Det ble spilt i alt fem spennende partier  i den 4. spillekvelden i klubbmesterskapet.  Her ser vi båe partiet mellom Oscar Torgersen og Simen Vordal og mellom Raymond Arntsen og Sondre Pedersen. Det kan se ut som Raymond er mest opptatt av nabopartiet, men det er Sondres tid som går, så da er det ikke uvanlig at en prøver å følge med i hva som som skjer på andre spillebrett.


Sondre kjempet hardt og Raymond trengte godt over 40 trekk før partiet avgjort. Våre yngste spillere utvikler stadig sin spillestyrke. Det er tidsspørsmål før noen av de mer erfarne spillerne må svelge en smultring i møtet med dem. Det gjelder både Simen og Sondre.

Denne kvelden fikk Svein Grundstad problemer i møtet med Torbjørn Sundquist, og partiet fikk en forholdsvis raskt avgjørelse.

Derimot ble det et durabelig oppgjør mellom Steinar Arnø og Per Dalheim. 

Lenge så det ut til at Steinar skulle sikre seieren. Derfor avslo han også et tilbud om remis, men så skjer det som som ofte skjer: Noe uforutsett dukker opp og partiet snur. Det endte med seier til til Per.

Birger Sjøvoll og Torger Nilsen kom inn i en rolig åpningsvariant. Gjennom hele partiet sto spillerne omtrent helt likt. I noen perioder hadde hvit en liten fordel. Etter en kritisk avklaring av midtspillet, innså begge spillerne at de ikke så noen muligheter for videre framgang og ble enig om remis.

Stillingen sammenlagt i turneringen finner du om går inn på på følgende link: Tabell.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar